Наш партньор:

  • Наш партньор Всички продукти на Хенкел за АВТОИНДУСТРИЯТА при нашите патньори от ВД Консулт 09.  
Вижте тук новият уеб сайт на ВД Консулт 09

Какво ново

Последни новини от АЙСИ ООД

Продукти за строителството - Satecma
Групата химически компании SATECMA са основали дейността си през 1976 г. Продуктите на SATECMA се продават в повече от 60 страни от целия свят.SATECMA е компания, намираща се в постоянни…
Индустриални хартии
"АЙСИ" ООД има удоволствието да Ви представи най-новата гама предлагани продукти - индустриална хартия и необходимите диспенсъри към тях. Хартиите са с най-различни размери на къса и дебелина. Има хартии…
Наш партньор
Всички продукти на Хенкел за АВТОИНДУСТРИЯТА при нашите патньори от ВД Консулт 09.  
Сряда, 18 Юли 2012 03:55

Добри са продуктите, които са в ръцете на добри специалисти

Ремонт на стъкла

Хенкел предлага широка гама продукти под марка Теросон, предназначени за лепене на странични, предни и задни стъкла на всички видове превозни средства. Тези продукти на Теросон съответстват на изискванията на производителите и позволяват различни интервали безопасно време за стартиране според TÜV.
Хенкел предлага също така продукти за ремонт на автомобилни стъкла, например защита срещу надрасквания, удари с камъчета и др. Тези продукти намаляват необходимостта от скъпа подмяна на стъклата, като в същото време осигуряват безкомпромисно качество на ремонтираното стъкло.

Ремонт на купе

С помощта на Хенкел, клиентите разполагат с пълен набор продукти на Loctite® и Теросон

Ремонт на механиката

Уплътнителите за гарнитури на Loctite задоволяват различни изисквания по отношение на уплътняване и импрегниране. Някои от основните им предимства са устойчивостта към високи температури, отлична обтекаемост, позволяваща ефективно запълване на кухините. Частите могат да бъдат лесно разглобени, дори и след продължителна работа.

 

Галерия със снимки

{gallery}33{/gallery}